Nyugtalotto

Mire költenétek a főnyereményünket?

A Nyugtalotto játék első sorsolása 2015. december 21 - én lesz. A sorsolás fődíja nettó 1.250.000 forint és gazdára talál még két darab iPhone 6 okostelefon is.

2015. november 27. - nyugtalotto

Miért fontos, hogy nettó az 1.250.000 forint?

Vannak olyan játékok, ahol a nyereményösszeg bruttó, ami azt jelenti, hogy ha – például -  10.000.000 forintot nyer a szerencsés nyertes, akkor annak jó esetben a fele az amit valóban kézhez kap azután, hogy az összes kötelező adókat és járulék levonásra került. Ezért fontos kiemelni, hogy a Nyugtalotto sorsolásán nettó 1.250.000 forintot lehet nyerni. A nyertesnek tehát nem kell foglalkozni az adókkal és csalódás sem éri, hogy a várt 1.250.000 forint helyett végül jóval kevesebbet kap kézhez.

fizetes.jpg

Mire költenék az emberek?

Megkérdeztünk több mint 50 embert arról, hogy ha nyerne a Nyugtalotton, akkor mire költené a pénzt. A megkérdezettek között fele fele arányban voltak lányok, és férfiak is. Nézzük mit válaszoltak férfiak.

Mire költené férfi?

Ha megnyerné a Nyugtalottoval az 1.250.000 forintot, a legtöbb férfi egy vagy több technikai eszközt, vásárolna. Sokakban felmerült a játékgép, a játékkonzol, egy márkás telefon, vagy a televízió vásrlásának a lehetősége. Volt aki ráköltené a kocsijára, de kaptunk olyan választ is, hogy ez épp elég lenne beugrónak egy új autóhoz, a többit részletben fizetné. Emellett sokan megemlítették, hogy a nyereményt megünnepelnék a haverokkal: szóval eleve egy százassal kevesebbel kalkuláltak. Természetesen azok akik családos emberek voltak, mindannyian gondoltak a családjukra is.

Mit vennének a lányok?

A lányok nőiesebben gondolkodtak, és kevésbé (de nem sokkal :) ) voltak öncélúak mint a férfiak. Ők szépészeti beavatkozásokra, utazásra, élményekre költenék el szívesebben a nyereményt. Természetesen nem maradtak ki a csajos programok (volt aki 4 barátnőjével ment volna wellnessezni), de volt olyan is aki azt mondta, hogy nem költené el a pénzt, mert épp takarékoskodik, és nagyszerű helye lesz később. Azok a hölgyek akik anyukák voltak, szinte egyöntetűen azt mondták, hogy a gyerekre és a családra költenék a nyereményt.

noi_vasarlas.jpg

Te mire költenél 1.250.000 forintot?

Természetesen ha te vagy a szerencsés aki megnyerted, költsd arra amire szeretnéd, de hogy érzékeltessük azt, hogy mennyire sok pénzről beszélünk adunk pár tippet: ebből a pénzből könnyedén tudsz venni egy használt autót, vagy berendezheted a lakásodat, de akár elmehetsz a pároddal egy egzotikus utazásra is. Vagy akár több külföldi városlátogatásra is.

Legyen bármi is a terved, sok szerencsét kívánunk neked ahhoz, hogy éppen Te legyél a szerencsés nyertes. December 21 - én minden kiderül!

Kövess minket Facebookon és légy mindig naprakész híreinkkel kapcsolatban!

Ne feledd már egy nyugta is lehet nyerő!

Nyugtalotto csapata

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugtalotto.blog.hu/api/trackback/id/tr548118344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása