Nyugtalotto

Játssz Velünk és Nyerj!

2015. november 20. - nyugtalotto

A Nyugtalotto valószínűleg minden idők egyik legegyszerűbb – olyan - online nyereményjátéka, melyben bárki, aki elmúlt 14 éves, játszhat. A Nyugtalottoban nincs apró betű, nincsenek rejtett feltételek: ha van egy nyugtád, máris kezdődhet a játék. Akár ebben a pillanatban.

Az elhanyagolt nyugta

Hazánkban minden vásárlás, vagy szolgáltatás után nyugtát kell kapnod. Ez átlagosan naponta 3-4 alkalommal történik meg, talán ezért van az, hogy  a nyugtákat a legritkább esetben tesszük el. De mi történne, ha ezekkel a nyugtákkal nyerhetnél? Jobban odafigyelnél rájuk?

Mától érdemes minden nyugtát eltenned, ha szeretnéd megnyerni a nettó 1.250.000 forintos fődíjunkat, vagy a 2 darab iPhone 6 okostelefon egyikét. Tulajdonképp semmi más dolgod nincsen, minthogy a kapott nyugta AP kódját (egy regisztrációt követően) feltöltöd a rendszerünkbe, és ha szerencsés vagy, Te nyered a nyeremények egyikét.

nyugta.jpg

Mi az AP kód, és hol találod?

Valószínüleg eddig soha nem nézted meg, de minden nyugta alján van egy AP kód. Ez a szám a pénztárgépek azonosítására való. Mivel a pénztárgépet azonosítja, amikor feltöltöd a rendszerünkbe, mi nem tudjuk, mit vásároltál, azt sem mekkora értékben. Az AP számsor első három számjegye a pénztárgép típusára utal, a többi számjegy pedig a készülék egyedi azonosítását teszi lehetővé. Rólad semmit nem tudunk.  

Mi a legérdekesebb a Nyugtalottoban?

Mivel semmit nem tudunk rólad, és arról mit vettél, semmi okunk „irányítottan” sorsolni, ezért a sorsoláskor, a vakszerencse dönti el, hogy melyik nyugtával, és ki nyeri az iPhone 6-ot, vagy éppen a nettó 1.250.000 forintot.  

Őrizd meg a nyugtát.

Biztosan hallottad már sokszor, hogy „Őrizd meg a nyugtát, számlát”. Ez – ha játszol velünk - tényleg  fontos: ha feltöltötted a nyugtád AP kódját, tedd el a nyugtádat a fiókodba, egy dobozba, vagy bármilyen olyan helyre, ahol később megtalálod, mert a nyeremény átvételekor be kell mutatnod.

kabala.png

Mikor nyerhetsz először?

A Nyugtalotto játék első sorsolása 2015. december 21-én lesz. A fődíj nettó 1.250.000 forint, de a fődíj mellett kisorsolunk 2 darab iPhone 6 okostelefont is. Természetesen ez csak az első játékunk első sorsolása, hiszen a Nyugtalotto folytatódik, és a jövőben hetente, és havonta is lesz játékunk.

Kövess minket Facebookon és légy mindig naprakész híreinkkel kapcsolatban!

Ne feledd már egy nyugta is lehet nyerő!

Nyugtalotto csapata

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugtalotto.blog.hu/api/trackback/id/tr268094104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása